Neem contact met ons op! 06 - 102 943 00

Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw horecagelegenheid Horecastofferingen Horecastofferingen Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw
horecagelegenheid
Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Verhoog het plezier van uw vakantie Camper & Caravan Stoffering Verhoog het plezier van uw vakantie Camper&Caravan Stoffering

Riet & Bies

Iedereen kent ze wel, de mooie stoelen met een zitting van riet of bies. Stoelenmatten – het maken van rieten en biezen stoelen – is een prachtig ambacht. Bij bies draait alles om het aandraaien van de biezen tot gelijke koorden die samen een strak vlechtwerk vormen en bij riet wordt het riet gevlochten tot een prachtige webbing. Stoffeerderij Dasselaar is hier als één van de nog maar weinige stoelenmatters in Nederland gespecialiseerd in.

STOELENMATTER MET JARENLANGE ERVARING

Is uw stoelzitting versleten? Of is het vlechtwerk losgeraakt? Stoffeerderij Dasselaar repareert uw rieten of biezen meubel vakkundig, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Als stoelenmatter hebben wij een jarenlange ervaring. Niet voor niets bieden wij, bij normaal gebruik, op deze diensten een garantie van wel 10 jaar!

Meubelsstoffeerbedrijf van Zetten beschikt over de volgende technieken:

  • Biezenmatten
  • Vlechtrietenmatten
  • Inslag matten
  • Papercord
  • Matten met wikkelband

VOORDELIG STOELENMATTEN

Stoelen met een rieten of biezen zitting zijn tijdloos. Waarom zou u nieuwe stoelen aanschaffen als uw eigen stoelen zich prima lenen voor een restauratie? Reparatie van uw stoelen is een duurzame keuze en scheelt in de meeste gevallen ook nog eens flink in de kosten.

Heeft u vragen over meubelrestauratie en -reparatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Projecten