Neem contact met ons op! 06 - 102 943 00

Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw horecagelegenheid Horecastofferingen Horecastofferingen Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw
horecagelegenheid
Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Verhoog het plezier van uw vakantie Camper & Caravan Stoffering Verhoog het plezier van uw vakantie Camper&Caravan Stoffering

Projectstofferingen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van projectstoffering? Dan bent u bij Stoffeerderij Dasselaar aan het juiste adres. Wij beschikken over een uiterst moderne werkplaats waar uw oude en versleten meubels vakbekwaam opnieuw gestoffeerd worden en waar wij uw project stoffering voorbereiden!

Wij zijn geen leverancier, wij zijn een partner. Dit houdt in dat u ons geheel kunt vertrouwen met de zorg van uw project. Het maakt ons daarbij niet uit wat de omvang is van het project. Met Stoffeerderij Dasselaar kunt u ervan uitgaan dat u project zonder zorgen en onaangename verrassingen verloopt. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Wij beschikken over jarenlange ervaring. Onze ervaren en vakbekwame medewerkers passen hun expertise onder toe voor:

  • Woninginrichting
  • Kantoorpanden
  • Horeca panden
  • Winkels
  • Ziekenhuizen
  • Scholen

Met alle plezier stofferen wij uw banken, (lounge) stoelen, barkrukken of gehele kantoor. Tevens stofferen wij uw boot, jacht, camper of caravan. De sfeer en setting in horeca gelegenheden is erg belangrijk. Stijlvolle maar vooral praktische stoffering speelt daarin een belangrijke rol. Wij zijn specialist in het ontwerpen van maatwerk projecten voor de horeca.

Heeft u vragen over meubelrestauratie en -reparatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Projecten