Neem contact met ons op! 06 - 102 943 00

Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw horecagelegenheid Horecastofferingen Horecastofferingen Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw
horecagelegenheid
Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Verhoog het plezier van uw vakantie Camper & Caravan Stoffering Verhoog het plezier van uw vakantie Camper&Caravan Stoffering

Meubelstofferingen

Is het materiaal van uw bank of stoel versleten, of wilt u gewoon eens iets anders? Stoffeerderij Dasselaar heeft de oplossing voor u. Meubelstofferingen is een goedkope maar effectieve oplossing om uw meubel een nieuw uiterlijk te geven. Vroeger werden meubels op een geheel andere manier gemaakt dan tegenwoordig. Ook is de manier waarop meubels gestoffeerd worden veranderd. Voor ieder meubel, nieuw of oud, zullen wij een oplossing vinden.

Het herstofferen 

Op vakkundige wijze worden alle meubelen gestoffeerd zoals ze ooit ook afgeleverd werden. Het herstofferen van u kostbare meubel is niet eenvoudig, maar ons vakmanschap geeft u de zekerheid dat dit op juiste manier gebeurd. Naast het opnieuw stofferen van uw meubel, vernieuwen wij de vulling en behandelen we zo nodig de frames.

Wij vinden stofferen een waar ambacht en besteden hier dan ook veel tijd en zorg aan. Wij zorgen voor de meubelstofferingen van complete interieurs van de klant zoals:

–  Stoelen
–  Banken
–  Leren zitmeubelen
–  Fauteuils

Heeft u vragen over meubelrestauratie en -reparatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Projecten