Neem contact met ons op! 06 - 102 943 00

Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw horecagelegenheid Horecastofferingen Horecastofferingen Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw
horecagelegenheid
Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Verhoog het plezier van uw vakantie Camper & Caravan Stoffering Verhoog het plezier van uw vakantie Camper&Caravan Stoffering

Leerspecialist

Vrijwel alle leerreparaties voeren wij zonder problemen voor u uit. Denk hierbij aan het herstellen van (kunst)leer beschadigingen, rompproblemen, losse stiknaden, losse sierstiksels, aanbrengen van singelbanden en reparatie van kapotte nozagveren.

Wij zijn u uitstekend van dienst met het in kaart brengen van problemen met uw lederen of stoffen meubels. In een uitgebreid schriftelijk rapport, voorzien foto’s, brengen wij u verslag uit over de gesteldheid van het leder (of de stof), inclusief de mogelijke oorzaken van het probleem. Uiteraard adviseren we u ook hoe u de problemen op kunt (laten) lossen.

Heeft u vragen over meubelrestauratie en -reparatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Projecten