Neem contact met ons op! 06 - 102 943 00

Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw horecagelegenheid Horecastofferingen Horecastofferingen Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw
horecagelegenheid
Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Verhoog het plezier van uw vakantie Camper & Caravan Stoffering Verhoog het plezier van uw vakantie Camper&Caravan Stoffering

Horecastofferingen

Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw horecagelegenheid 

U zoekt naar een ervaren partner als het gaat om horeca stoffering? Stoffeerderij Dasselaar is de expert als het gaat om kleine en grote horeca stoffeerprojecten. Van hotel tot bar en van sportkantine tot restaurant. Wij creëren een sfeer met de juiste horeca stoffering binnen iedere horecagelegenheid. Naast horecastoffering op maat, kunnen wij ook uw huidige meubelen stofferen.

Onze diensten

Wij kunnen u van dienst zijn bij het stofferen binnen uw horecagelegenheid van o.a.:

– Bureau, restaurant en lounge stoelen
– Barkrukken
– Maatwerk restaurant- en loungebanken

Sfeer en setting zijn voor horeca gelegenheden erg belangrijk. Stijlvolle maar vooral praktische stoffering speelt daarin een belangrijke rol. Naast enkel het stofferen is het stofferen van grote aantallen voor horecagelegenheden een sterk punt van Stoffeerderij Dasselaarl.

Heeft u vragen over meubelrestauratie en -reparatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Projecten