Neem contact met ons op! 06 - 102 943 00

Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Geef uw meubels een tweede leven Meubelstoffering Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw horecagelegenheid Horecastofferingen Horecastofferingen Creëer een geheel nieuwe sfeer binnen uw
horecagelegenheid
Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur Boot & Jacht Stofferingen Verhoog het plezier van uw vakantie Camper & Caravan Stoffering Verhoog het plezier van uw vakantie Camper&Caravan Stoffering

Boot & Jacht Stofferingen

Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw boot? Stoffeerderij Dasselaar geeft uw boot een compleet nieuw uiterlijk. Kussens op maat maken is een van de specialiteiten van Stoffeerderij Dasselaar. Al onze projecten voeren wij op authentieke wijze uit, deze kwaliteit is aan het eind zeker terug te zien. Kortom, voor al uw boot of jacht stofferingen kunt u bij Stoffeerderij Dasselaar terecht.

Ruime sortering stoffen

Wij stofferen alle soorten boten. Wij werken met de materialen leer, kunstleer en uiteraard stof. Wij hebben een ruim assortiment met mooie stoffen in verschillende prijsklassen en speciale zeewaterbestendige soorten leer. Al deze stoffen zijn in een tal van kleuren te bestellen. De producten die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit, dit omdat er veel wordt gevraagd van de stoffen. De stoffen moeten een lange levensduur hebben omdat het veel in aanraking komt met water en licht. Wij gebruiken waterafstotende en vochtwerende materialen die u gemakkelijk schoon kunt houden. Deze materialen zijn kleurvast en worden dus niet snel door de zon verbleekt.

Heeft u vragen over meubelrestauratie en -reparatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Projecten